Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 210 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 430 m2
Telek terület 1098 m2
Szobák száma 11
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa gáz
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák Nincs megadva
Ügyintéző Kozáriné Szabó Szilvia ingatlanreferens

Részletes leírás


Székesfehérvár belvárosában egy csodálatos, gesztenyefákkal szegélyezett utcában található 1100 m2-es telken ez a teljes terjedelmében 430 m2 lakóterületű luxusingatlan. A környék barátságos, biztonságos, sok növénnyel, fával. A közelben bevásárló központ, dohánybolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda van. A történelmi belváros, a buszpályaudvar és a vasútállomás gyalog 8-10 perc, valamint az 1-2 percre megtalálható buszmegállókból a város bármelyik része könnyedén megközelíthető. Autóval csúcsforgalom esetén is sok menekülési útvonal áll rendelkezésre.

Az 1100 m2-es telken két épületben három lakás található. Az utcafronti fő épületben jelenleg egy 160 m2-es minden igényt kielégítő, rendkívül igényesen kialakított modern nagypolgári stílusú lakás, egy 100 m2-es klasszikus nagypolgári stílusú lakrész, egy 50 m2-es iroda, és egy 35 m2-es „kiszolgálóegység” található, mely alatt egy 20 m2-es pince is kialakításra került. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai saját igényeikhez mérten alakították a lakóegységeket. Felújításra szorulhat a főépület lépcsőháza, az emeleti és földszinti konyha, valamint a földszinti fürdőszoba. A főépület földszintjén elhelyezkedő üzlet-iroda megszüntetésével a helyiségek összenyithatók a földszinti lakással, így egy 185m2-es teljesen külön bejáratú luxus lakást nyerhetünk.

A telek hátsó részén egy 60 m2-es, teljesértékű külön álló 2 szoba, konyha, fürdőszobás ház áll. A telekhez kapcsolódik két egyállásos garázs, és egy kb. 30 m2-es, nagyméretű tároló.

A két épület között szépen parkosított, bokrokkal, fákkal, köztük, egy csodálatos óriásfenyővel beültetett szép kert található.

Parkolás tekintetében kivételesen jó adottságokkal bír a belvárosi ingatlanok között. Az utcafronton, kerítésen kívül két autó beállására alkalmas hely került kialakításra, míg az udvaron belül a két egyállásos garázs mellett, akár 5 autó is kényelmesen elfér. Igény esetén (a parkosított részen) további parkolók kialakíthatók.

Az ingatlanban rejlő lehetőségek:
Az ingatlan jelen állapotában kiválóan használható két nagyméretű családi lakóingatlanként, egy külön lakóegységgel és egy irodával. Ezek közül (külön megközelíthető bejárattal) bármelyik, vagy akár mindegyik külön egységként kiadható.

Az épületek elhelyezkedése és alakíthatósága korlátlan lehetőségeket rejt magában, a nagyméretű családi lakóháztól az akár 10-12 egységes apartmanház, orvosi praxisközösségeknek rendelők kialakítására.

Ingatlanfejlesztők részére a terület akár egy új építésű társasház felépítésére is alkalmas.

Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, rövid időn belül költözhető.

Várom megkeresését hétvégén is!
Érd: 20/412-8061
Irányár: 210.000.000.-
Megtalálta a megfelelő ingatlant? Bank semleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Kozáriné Szabó Szilvia ingatlanreferens
Kozáriné Szabó Szilvia ingatlanreferens

Képek az ingatlanról