Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 33.9 mFt
Kategória Téglalakás
Alapterület 62 m2
Telek terület Nincs megadva
Szobák száma 2
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa gáz/cirkó
Építés éve 2004
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma 1
Épület szintjei 2
Extrák Jó elhelyezkedés, alacsony rezsi, teremgarázs, belső udvar
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Székesfehérvár legértékesebb városrészében kínálok eladásra egy kifogástalan állapotban lévő, fiatalos, modern stílusú társasházi, (2. emeleti ) lakást.
A társasház, 2004-ben épült. Az épület falazata tégla, külső falazata szigetelt, ablakai hőszigeltek. A lakás homlokzati része az építést követően, a tulajdonos által extra szigetelést kapott.
A lakás alapterülete bruttó 62 m2 (54 m2 térmértékű), magába foglal egy igényesen kialakított, teljesen felszerelt amerikai konyhát, egy étkezőt, 2 szobát, önálló fürdőszobát, önálló mellékhelyiséget, egy gardróbot és egy közlekedőt. A lakás bejárata előtt található egy önálló nyílászáróval rendelkező, saját használatú, erkélyszerűen épített, nyitott folyosó.
A falak festettek, a szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólappal rendelkezik.
A lakás melegét gáz-cirkó kazán, radiátoros hőleadással biztosítja. Nyári időszakban a megfelelő hőmérsékletről légkondicionáló berendezés gondoskodik.
A lakáshoz tartozik egy földszinten elhelyezkedő, kizárólagos használatú, 6 m2-es tároló.
A tulajdonoshoz tartozik egy teremgarázs, amely árát a lakás vételára nem tartalmazza, igény szerint megvásárolható illetve bérelhető.
A lépcsőház szép, tágas, rendszeresen takarított, a biztonságérzet szintjének emelését kamerás megfigyelőrendszer támogatja.
A társasház körbekerített belső udvarral rendelkezik, amelyben egy kertész által rendszeresen gondozott, kis díszkert is kialakításra került. Az udvar zajmentes, lehetőséget biztosít természetes környezetben történő pihenésre, kikapcsolódásra.
A szobák ablakai a belső, csendes, rendezett, zárt udvarra néznek.
A lakás nagyon alacsony rezsivel rendelkezik, a közös költség 8600 Ft/hó (a kertész bérét is tartalmazza), a fűtésszámla a leghidegebb hónapban max 10.000 Ft.
A társasház közvetlen közelében általános iskola, patika, vegyesbolt, kozmetika, szépségszalon található. A közelben van egy helyijáratos buszmegálló, ahonnan óránként többször indul autóbusz, amellyel a csatalakozási lehetőséget kihasználva a város minden pontja könnyen elérhető. A személygépkocsik részére a környéken díjmentes parkolók állnak rendelkezésre. Az M7-es autópálya gépjárművel 5 perc alatt elérhető.

Irányár: 33,9 m Ft
Érdeklődni: +36 20 2932029

Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne a lakásról, kérem keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech ingatlanirodában.
Az Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Egyedülálló ingyenes hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról