Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Vereb (Fejér megye)
Ár 27 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 100 m2
Telek terület 565 m2
Szobák száma 4
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa központi fűtés, vegyes tüzelésű kazánnal
Építés éve 1970
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 1
Extrák Nyugodt kis településen a ház csendes, rendezett utcában található, A település központja 5 perc séta, Az M7-es autópálya és a Velencei tó 15-20 perc alatt elérhető, Jó buszközlekedés.
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Eladásra kínáljuk ezt a csendes környezetben fekvő 100 m2-es családi házat, Vereb központjának közelében.

Az épület vegyes falazatú, a régi rész 1960-70-es években épült, 60 cm vastagságú vályogból, az új rész falszerkezete a 2010-es években történt bővítést követően, B30-as téglából készült.
2020-ban a falak külső szigetelése megtörtént, valamint műanyag szerkezetű, hőszigetelt homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre. 2021-ben az elektromos rendszer modernizálása, cseréje is megtörtént. A ház egy szintes, négy szobával rendelkezik. Az épületbe fedett tornácról jutunk be, ahol tágas konyha és étkező van kialakítva. Az étkezőből az utcafront irányába két egymásból nyíló nagyszoba érhető el. A másik irányban egy közlekedő folyosón keresztül két önálló bejárattal rendelkező kisszoba található. Ebből a helyiségből nyílik még egy önálló ablakkal rendelkező fürdőszoba, amely magába foglalja a mellékhelyiséget is (a helyiség kettéválasztása, igény szerint megvalósítható). Az otthon melegét központi fűtés szolgáltatja, amely vegyestüzelésű kazánról működő meleg vizes radiátorokkal megoldott. A melegvíz ellátás elektromos bojlerrel történik. A ház mögött egy különálló tároló található, amelyben elhelyezésre került a kazán is. A ház tetőszerkezete jelenleg megfelelő védettséget biztosít a csapadék ellen, de a közeljövőben felújítása javasolt.
A telek szép, rendezett, területe 565 m2. Igény szerint alkalmas, kisállattartásra, kertészkedésre, kerti kemence, kerti medence, gyerekjáték elemek, illetve egyéb kikapcsolódást, pihenést szolgáló tárgyak elhelyezésére.

Vereb község Fejér megyében található, félúton Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-tótól kb. 15 km-re északra helyezkedik el. Elérhetősége közúton, a nyugati szomszédja, Lovasberény felől a 8117-es úton, valamint délkeletről Pázmánd, az M7-es autópálya irányából. Vasútvonal nem érinti, a legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőség a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal, Kápolnásnyéki vagy Velencei megállóhely.
Földrajzi fekvésénél fogva ősidők óta letelepedésre csábító hely volt.
A településen található: Óvoda, Általános iskola, Orvosi rendelő, Posta, Katolikus és református templom, élelmiszer- és dohánybolt.

Az ingatlan tehermentes, megtekintés, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Hasonló, Kápolnásnyéki családiház csere értékegyeztetéssel megoldható.
Irányár: 27 000 000 Ft.
Elérhetőség: +36202932029

Az Irodánk bank semleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Energetikai tanúsítvány elkészítésében segítünk. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról