Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 96 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 174 m2
Telek terület 1077 m2
Szobák száma 4
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa gáz/cirkó
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma 1
Épület szintjei 2
Extrák Klíma, kandalló, riasztó, terasz, erkély, pince, garázs, tároló, fúrt kútról üzemeltethető automata öntözőrendszer
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Ha nem akar az ingatlan megvásárlását követően azonnal épület felújítással kezdeni, akkor Székesfehérvár egyik közkedvelt részén, az Őrhalmi szőlők városrészben, megvételre kínálunk, egy rendezett belső udvarral és egy hátsó kerttel rendelkező, igényesen kialakított családi házat.
A ház akár két generáció összeköltözésére, nagy családosok illetve nagy családot tervezők hosszútávú élethelyzetének megoldására is megfelelő feltételeket biztosíthat.
Az épület kétszintes, alapterülete 174 m2, falazata tégla, a telek mérete 1017 m2. 2012-15 között a falak külső szigetelése megtörtént, műanyag szerkezetű, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, valamint az elektromos rendszer modernizálása, cseréje is megtörtént.
A ház önálló riasztórendszerrel rendelkezik, az alábbi helyiségeket foglalja magába:
Földszint:
- előszoba - 1 db
- nappali - 1 db
- szoba - 1 db
- konyha - 1 db
- étkező - 1 db
- közlekedő - 1 db
- fürdőszoba WC-vel - 1 db
- fedett terasz - 1 db
Emelet:
- szoba - 3 db
- gardrób - 1 db
- közlekedő - 1 db
- fürdőszoba - 1 db
- mellékhelyiség - 1 db
- erkély - 1 db

A belső falak festettek, a nappali és a szobák parketta burkolattal rendelkeznek. A többi helyiség igényes járólap burkolatot kapott.
A családi ház melegét egy gáz-cirkó kazán, radiátoros hőleadással biztosítja, a hideg hónapok beállta előtt, hűvösebb idő esetén, a nappaliban kiépített fatüzelésű kandalló is rendelkezésre áll. Meleg nyári napokon az ideális belső hőmérséklet beállítása, az emeleten kiépített két darab légkondicionáló berendezés által megoldható. A melegvizet elektromos bojler biztosítja, a gázvezeték a bojlerhez ki van építve, igény szerint cserélhető.
A belső udvaron lévő utcai kapu elektromosan nyitható, az udvar gépjárművel használt részének térkövezése megtörtént. Itt található egy utcafront felől kialakított díszkert, egy kétállásos és egy egyállásos garázs, egy fedett kamra, egy félig nyitott tároló, egy kerti grillezéshez berendezett szabadtéri pihenő rész, egy önálló pince, valamint egy fedett, korláttal rendelkező terasz (jelenleg gyerekparadicsom).
A hátsó kert jelenleg füvesített, egy gyönyörűen kialakított díszkertet valamint gyümölcsfákkal beültetett területet foglal magába. Az öntözéshez automata locsolórendszer kiépített, a központi víz ellátó rendszertől független, önálló fúrt kút biztosítja.
Virtuális séta elérhetősége: https://my.matterport.com/show/?m=3ffFX93NN6L
Az ingatlan tehermentes, megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Irányár: 96 000 000 Ft.
Elérhetőség: +36202932029
Az Irodánk bank semleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Energetikai tanúsítvány elkészítésében segítünk. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról