Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Bicske (Fejér megye)
Ár 59 mFt
Kategória Ipari ingatlan
Alapterület 520 m2
Telek terület 4300 m2
Szobák száma Nincs megadva
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa Nincs megadva
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák Nincs megadva
Ügyintéző Pál Imréné Magdi irodavezető

Részletes leírás

Bicskén Gksz-1 övezetben lévő ipari területen, korábban élelmiszer ipari termékek gyártására, raktározására használt létesítmény eladó!
A telek 4300 m2, az épület téglából készült, vasbeton födém szerkezetű. Az udvar egy részén térbeton van, teherautó közlekedésére alkalmas.
A felépítmény földszinti üzemi területe 444 m2. Egy részén a tetőtér beépítésre került, ahol irodák, öltözők találhatók, ami 76 m2.
Az épület a 80-as években épült, szerkezetileg jó állapotban van, több helyiség fala csempézett. Alkalmas lehet telephelynek, raktározási célra vagy például élelmiszer ipari termékek gyártására, csomagolására. A telek beépíthetősége 45 %, szabadon álló beépítési móddal. A legnagyobb épület magasság 9 m, a legkisebb kialakítható telek nagysága 1000 m2.
A jelenleg álló épületek anyaga tégla. A telek összközműves. Áram 3 x 20 Amper, bővíthető. A vízvezeték rendszerre rá van kötve, de még a vízóra nincs , folyamatban van. Szennyvízcsatorna van. A gázvezeték kiépítve, de gázóra jelenleg még nincs felszerelve.
Tulajdonviszonyok rendezettek.
Közművek: villany, víz, csatorna, gáz be van kötve a telekre. Aszfaltos út mellett, jól megközelíthető létesítmény.
A terület méretéből adódóan ideális bármilyen kereskedelmi, raktározási, ipari vagy logisztikai tevékenység végzésére. Az épület szerkezeténél fogva – a válaszfalak elbontásával – hatalmas terek kialakítására van lehetőség, így nagyobb gépek, eszközök elhelyezésére is alkalmas.

Az ingatlanban sok lehetőség rejlik.
További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Irányár, kérem, tegyen ajánlatot!

I.ár: 59. m Ft
Érd: 20/380-1455
Megtalálta a megfelelő ingatlant? Bank semleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Bicske a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal mentén fekszik, vasútállomása ezért élénk vasúti forgalmat bonyolít. Elővárosi szerelvények kötik össze Budapesttel, Tatabányával, Komárommal és Győrrel. Gyorsvonatok járnak innen Budapest, Győr, Hegyeshalom, Sopron, Szombathely és Pozsony irányába.

A város az 1-es főút mentén fekszik, ám központja a régi országút (8101-es út) körül terül el. A város határában fut az M1-es autópálya, amelynek egy lehajtója van Bicskénél. A várost kisebb mellékutak kötik össze a 811-es úttal (8126), Csabdival, valamint Mányon át Zsámbékkal (1104).


Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Pál Imréné Magdi irodavezető
Pál Imréné Magdi irodavezető

Képek az ingatlanról