Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 58 mFt
Kategória Téglalakás
Alapterület 74 m2
Telek terület Nincs megadva
Szobák száma 2
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa távfűtés + elektromos fűtés
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 4
Extrák azonnal beköltözhető, felújított, kandalló, elektromos kiegészítő fűtés, riasztó berendezés, önálló tárolóhelyiség, tehermentes
Ügyintéző dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Részletes leírás

Megvételre kínálunk Székesfehérváron egy társasházi téglalakást. Az épület jó állapotú tégla és vasbeton szerkezetű, teljes közművel rendelkezik. A lakás 4 éve teljeskörű felújításra került (szigetelt, műanyag, redőnnyel ellátott ablakok, biztonsági bejárati ajtó, teljes elektromos rendszer csere, új fürdőszoba).
Elhelyezkedés:
A lakás egy négyszintes épület földszintjén, a vasútállomás közelében található.
A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, szinte minden szolgáltatás (iskola, bevásárlóközpont, étterem, autóbuszmegálló, posta, sportolási lehetőség) az épülettől gyalogosan pár perc alatt elérhető. A város bármely pontjáról autóval, vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Parkolási lehetőség közterületen biztosított.

A lakás főbb jellemzői:
- Lakás alapterülete: 74 m2
- Szoba I.: 38,1 m2
- Szoba II.: 13,3 m2
- Előszoba: 7,9 m2
- Konyha és tároló: 8,9 m2
- Fürdőszoba és WC: 4,7 m2
- WC: 1,1 m2
- Önálló pincehelyiség: 4 m2
A 74 m2 alapterületű lakás két szobájából egy 38 m2-es helyiség került kialakításra, amely lehet nappali – étkező, de csoportos foglalkozások megtartására is alkalmas, vagy igény esetén alacsony költséggel újra visszaalakítható. A harmadik szoba önálló bejárattal rendelkezik.
A tágas méretű előszoba két méretre készített előszobafallal felszerelt.
A konyha modern, jól megtervezett és kivitelezett bútorzattal, beépített mosogatógéppel, villanytűzhellyel rendelkezik. Hozzá tartozik egy kamraként szolgáló helyiség.
A fürdőszoba káddal és WC-vel felszerelt, valamint egy további önálló WC és kézmosó biztosít lehetőséget az elkülönített mosdóhasználatra. A fürdőszoba jó minőségű csempével borított, tükörrel és szekrénnyel ellátott.
A szobák minőségi laminált padló-, a fürdőszoba, a konyha és a mellékhelyiség igényes járólapburkolatot kaptak.
A lakás egy - alagsorban lévő - önálló, zárható tárolóhelyiséggel rendelkezik.
A távfűtést szolgáltató biztosítja, ezen felül a szobákban elektromos radiátorok biztosítanak alternatív fűtési lehetőséget.

A lakás riasztórendszerrel védett. A konyhában található bútorzatot, mosogatógépet, villanytűzhelyet, az előszobában található előszobafalakat, valamint a nagyobb szobában található polcrendszert és a kandallót a vételár magában foglalja.
A lakás utoljára ÁNTSZ engedéllyel rendelkező magánrendelőként üzemelt. Az ingatlan megfelelő lehet orvosi vagy természetgyógyász rendelőnek, ügyvédi/könyvelő/ingatlanközvetítő irodának, autós – vagy nyelviskolának, illetve jóga/masszázs/kozmetikus/körmös stúdiónak……. stb.

Az ingatlan per-, teher-és igénymentes, a vásárlást követően azonnal birtokba vehető.
A közös költség 11470 Ft, mely a lépcsőház takarítását is fedezi.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK igénybe vehető.

Irányár: 58 Mft
Érdeklődni: +36 50 1261667
Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne az ingatlanról, kérem keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech ingatlanirodában.
Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Egyedülálló ingyenes hitel konstrukciók érhetők el a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens
dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Képek az ingatlanról