Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Vértesboglár (Fejér megye)
Ár 70 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 191 m2
Telek terület 1778 m2
Szobák száma 8
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa gáz (cirkó)
Építés éve 2018
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 2
Extrák azonnal költözhető
Ügyintéző dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Részletes leírás

Szeretne egészséges környezetben élni, távol a város zajától? Legyen mégis minden közel?

Megvételre kínálunk Vértesbogláron egy tágas családi házat. Az épület egyik része egyszintes, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező 50 cm széles vályogból, a 2017-18-ban hozzáépített kétszintes épületrész téglából készült. A homlokzat egységes külső vakolattal ellátott, a tető hornyolt cseréppel fedett, tetőablakokkal ellátott.
Elhelyezkedés:
A családi ház Vértesboglár településen, az M1-es autópályától 11 km-re, Budapesttől 51 km-re található. A település Budapestről közvetlen autóbuszjárattal is elérhető. A csendes falu a Vértes lábánál helyezkedik el, dombokkal, völgyekkel, legelőkkel, szőlőkkel körülvéve. A faluban óvoda, iskola, művelődési ház, orvosi rendelő is található. Sportegyesület, tánccsoport, tűzoltó egyesület és énekkar működik, de a település német nemzetiségi hagyományokat is őriz.

A ház főbb jellemzői:
Telek mérete: 1778 m2
Külső területek
- Terasz.:20,16 m2
- Fedett terasz I: 20,30 m2
- Fedett terasz II.: 14,18 m2
A ház alapterülete: 190,71 m2
Földszint
- Teakonyha: 7,84 m2
- Közösségi tér: 32,24 m2
- Szoba I.: 18,09 m2
- Szoba II.: 12,30 m2
- Szoba III.: 18,09 m2
- Előtér: 10,18 m2
- Közlekedő: 3,82 m2
- Mosdó-zuhanyzó I.: 3,83 m2
- Mosdó-zuhanyzó II.: 3,83 m2
- Takarítószer raktár: 1,31 m2
Összesen: 111,53 m2
Emelet
- Szoba IV.: 17,69 m2
- Szoba V.: 11,34 m2
- Szoba VI.: 20,97 m2
- Szoba VII.: 13,66 m2
- Előtér: 13,54 m2
- Mosdó-zuhanyzó.: 1,98 m2
Összesen: 79,18 m2

A falak fehérre festettek. Az ajtók és az ablakok hőszigetelt üveggel szereltek, barnára festettek. Az egész épület egységet, harmóniát áraszt.
A telek az utcafronton tetszetős fakerítéssel van elhatárolva. Az udvar füvesített, fái, bokrai nyáron kellemes árnyékot adnak. A ház mögött növénnyel futtatott filagória, valamit szalonnasütő hely szolgálja a pihenést. Az épületet két hosszúkás, felülről fedett és egy nagyobb nyitott terasz veszi körül. Az egységes színű, hőszigetelt, modern nyílászárók kellemes összhangot mutatnak.
A földszinten a régi szárnyban található teakonyha és a közösségi tér a funkciótól függően külön is használható, vagy családi használat esetén konyha-étkezővé alakítható.
A földszinten 3 külön bejáratú,1 vagy 2 ablakkal ellátott szoba található. A szobákhoz 2 azonos méretű leválasztott WC-vel és zuhanyozóval felszerelt fürdőszoba tartozik. Itt találjuk a takarító-és egyéb szerek tárolására alkalmas apró helyiséget és az emeletre vezető lépcsőt is.
Az emeleten 4 szoba található. Az előteret és az emeleti szobákat tetőablakok világítják meg.
Az alaprajzon feltüntetett adatoktól eltérően valamennyi helyiség kerámia padlóburkolattal rendelkezik. Az emeleten a zuhanyozó és a WC külön került kialakításra.
A telek csatornázott, a víz-, villany- és gázrendszer felújított. A fűtést és a melegvizet kombinált cirkulációs gázkazán szolgáltatja. A fűtőtestek egyedi szabályozóval vannak ellátva. Az emeleti fürdőszobában elektromos törülközőszárító biztosítja a fűtést.
Az ingatlan alkalmas arra, hogy nagycsalád számára kényelmes életteret biztosítson. Összeköltöző generációk számára közelséget, ugyanakkor szeparálható lakóhelyet biztosíthat. Nagy baráti körrel rendelkezők számára megkönnyítheti a társasági élet szervezését.
Az ingatlan per-, teher-és igénymentes, a vásárlást követően azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK igénybe vehető.

Irányár: 70 Mft
Érdeklődni: +36 50 1261667
Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne az ingatlanról, kérem, keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech ingatlanirodában.
Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Egyedülálló ingyenes hitel konstrukciók érhetők el a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens
dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Képek az ingatlanról