Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Csókakő (Fejér megye)
Ár 8.9 mFt
Kategória Telek
Alapterület Nincs megadva
Telek terület 3958 m2
Szobák száma Nincs megadva
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa Nincs megadva
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák Nincs megadva
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Fejér megyei Csókakő csendes részén megvételre kínálunk három darab, egymás mellett elhelyezkedő belterületi építési telket.

A háromból két ingatlan egymás mellett helyezkedik el.
Az első területe 1717 m2, a másodiké 1658 m2. Mindkét telek utcafrontja 22-22 m széles.
A harmadik telek területe 583 m2, 44 m X 13,25 m. A másik két telektől egy murvázott út választja el.
Áramszolgáltatás a telek előtti utcában található (az út, autó- és gyalogosforgalom számára készült, megfelelő rétegrenddel murvázott). A gáz-, a víz- és a csatornaközművek a telek mögötti utcában vannak kiépítve.

A telkek 30%-ig beépíthetőek, az első és a második önálló családi ház építésére, valamint ipari, illetve mezőgazdasági tevékenység folytatására (állattenyésztésére vagy gyümölcstermesztésre) is alkalmasak. A harmadik ingatlan alkalmas lehet munkagépek, személygépjárművek részére készített fedett tárolók kialakítására, illetve erdőgazdálkodás folytatására.
A telkeken jelenleg semmilyen ipari, mezőgazdasági tevékenység nem folyik.

Az első ingatlan irányára 4 MFt, a második ingatlan irányára 3,9 MFt, a harmadik ingatlan irányára 1 MFt. A három ingatlan együttes megvétele esetén az irányár 7 MFt.

Csókakő a Móri-árok Vértes felőli oldalán helyezkedik el, a móri borvidékhez tartozik. Mórtól körülbelül 10, Székesfehérvártól 23 kilométerre fekszik. Zsáktelepülés, kizárólag a 2,6 kilométer hosszú, 81 főútról leágazó 117-es számú bekötőúton érhető el. A zsáktelepülés jellegének enyhítése érdekében az utóbbi években kiépítésre került egy szilárd burkolattal rendelkező Csókakő-Csákberény összekötő műút, valamint egy Csókakő-Mór közötti kerékpárút.
A település kitűnő megközelíthetőséggel és infrastruktúrával rendelkezik! A Volánbusz megállója pár perc sétatávolság. A település rendelkezik orvosi rendelővel, gyógyszertárral, postával, óvodával, iskolával, művelődési házzal, időskorúak részére épített lakóparkkal, bevásárlási lehetőségekkel, valamint étkező- és szórakozó helyekkel.
A faluban rendkívül jó a lakóközösség, igazi hegyvidéki hangulat és egyedi mikroklíma a jellemző. Ideális lehet olyan családok részére, akik rendkívüli tiszta levegőre vágynak, esetleg valamelyik családtag légúti problémákkal küzd.
Vasútvonal közvetlenül nem érinti; a település közelében húzódó Székesfehérvár–Komárom-vasútvonalnak van ugyan Csókakő elnevezésű megállóhelye (mintegy 4 kilométerre a településtől), de az már a szomszédos Bodajk város közigazgatási területén található.
Főbb nevezetességei: Csókakő vára, a Csókakői kemencés ház, a településen áthaladó Országos Kéktúra útvonal.

Az ingatlanok megtekintése előre egyeztetett időpontban tervezhető.

Irányár: 8,9 M Ft
Érd: +36/20/2932029

Az Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Egyedülálló hitelkonstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához elérhetők. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el díjmentes tanácsadásunkra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról