Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Füle (Fejér megye)
Ár 59.5 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 300 m2
Telek terület 2950 m2
Szobák száma 5
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa gázkazán, radiátorok
Építés éve 1991
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 2
Extrák kandalló
Ügyintéző dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Részletes leírás

Megvételre kínálunk Fülén egy többgenerációs, hangulatos családi házat. Kényelmes állandó otthonnak, de tágas nyaralónak is kiváló. A hosszú, hagyományos alakú épület téglából és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, 70 cm széles vályogból épült 1991-ben. A vályog betonkoszorúval és betonoszlopokkal megerősített. A homlokzat festése felújítandó. Az épület tetőtere beépített. A tető cseréppel fedett, esőcsatornával és hőszigetelt fa tetőablakokkal ellátott.
Elhelyezkedés:
A családi ház Füle településen, az M7-es autópályától 7 km-re található. A mintegy 900 fős falu Fejér megye nyugati szélén terül el, Székesfehérvártól 23 km-re. A település a megyeszékhelyről közvetlenül elérhető autóbuszjárattal és vasúton is. Füle csendes, nyugodt falu dombokkal, völgyekkel, körülvéve. A Balaton 8 km távolságra van, ezért ha a zsúfolt Balaton-part helyett csendes, hangulatos nyaralóhelyre vágyik, ez a ház tökéletes választás. A faluban óvoda, iskola, orvosi rendelő működik.
A ház főbb jellemzői:
Telek mérete: 2950 m2
Külső területek
- Fedett tornác
- Műhely
A ház alapterülete: 300 m2
Földszint:
- Konyha-étkező
- Fürdő-WC
- Szoba I.
- Szoba II.
- Szoba III.
- Lépcsőház:
Tetőtér:
- Szoba IV.
- Szoba V.
- Előtér I.
- Fürdőszoba-WC

A falak festettek, a mennyezet a tetőtérben lambériázott. A fa ablakok az építés idején korszerű, dupla rétegű üveggel szereltek, barnára festettek. Az egész épület egységet, harmóniát áraszt.
A ház és az udvar körbekerített. A ház előtti pihenőkertet kerítés választja el a telek hátsó, fás, bokros területétől. Az udvar tágas, füves, fái, bokrai nyáron kellemes árnyékot adnak. A ház mellett fadobogón kerti bútor ad lehetőséget a nyári kiülésre. Az épület első harmada mentén fedett tornác húzódik.
A földszinten egy utcára néző szoba, tágas konyha-étkező, hangulatos, kandallóval is fűthető nappali és hálószoba található. Innen nyílik a tetőtérbe vezető lépcsőház és a fürdőszoba is. A lépcső alatt tágas rakodótér található. A vizes helyiségek járólappal, a szobák hajópadlóval, illetve laminált padlóval burkoltak.
A tetőtérben 2 nagyméretű szoba található. Mindkettő előtt tágas előtér, melyek dolgozósarokként, gardróbként is használhatók. Középen került elhelyezésre a fürdőszoba, melynek különlegessége a mészkőmárvány burkolat. Az előteret és az emeleti szobákat tetőablakok világítják meg. A tetőtérben a szobák falai meszeltek, a mennyezet lambériázott, az egyik padlószőnyeggel, a másik hajópadlóval burkolt.
A telek csatornázott. Az otthon melegét gázkazán és lapradiátoros rendszer, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A tetőtér légkondicionált. A biztonságot riasztórendszer szolgálja.
A ház folytatásában 30m2-es, csempézett, belső hűtőkamrával fűtéssel, meleg vízzel felszerelt járólapozott, többfunkciós műhely található.
Az ingatlan alkalmas arra, hogy nagycsalád számára kényelmes életteret biztosítson. Összeköltöző generációk számára közelséget, ugyanakkor szeparálható lakóhelyet biztosíthat. Nagy baráti körrel rendelkezők számára megkönnyítheti a társasági élet szervezését.
A Balaton közelsége és a ház hangulata, természetközelsége, tágassága miatt különösen alkalmas nyaralóként való hasznosításra.
Az ingatlan igény esetén a vásárlást követően egy hónapon belül birtokba vehető.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK igénybe vehető.

Irányár: 59,5 mFt
Érdeklődni: +36 20 278 6229
Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne az ingatlanról, kérem, keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech ingatlanirodában.
Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. A megvásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához egyedülálló ingyenes hitel konstrukciók érhetők el. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens
dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Képek az ingatlanról