Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Sárszentmihály (Fejér megye)
Ár 36 mFt
Kategória Telek
Alapterület Nincs megadva
Telek terület 7852 m2
Szobák száma Nincs megadva
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa Nincs megadva
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák Nincs megadva
Ügyintéző Pál Imréné Magdi irodavezető

Részletes leírás

Fejér megyében, Sárszentmihályon kínálunk megvételre csendes, nyugodt belterületi építési telket.
A telek területe 7852 m2, két párhuzamos utca között helyezkedik el. Mindkét utca az autó- és gyalogosforgalom számára készült, murvázott. Az utcában az áramszolgáltatás, gáz-, a víz- és a csatornaközművek kiépítésre kerültek. A telek körül már önállóan kialakított, valamint beépített telkek találhatók.
Az építési övezetben a legkisebb kialakítható telek területe 700m2, a beépítés mértéke 30%. Az épület legnagyobb megengedett magassága 4,5 m, szintszáma: pince+földszint+tetőtér. A telken jelenleg mezőgazdasági tevékenység (növénytermesztés) folyik.

Sárszentmihály a megyeszékhelytől, Székesfehérvártól légvonalban körülbelül 5–6 km-re található, a Sárvíz csatorna mentén. Autóval az út 12 km, a város mintegy 15-20 perc alatt elérhető. Az M7-es autópálya a falutól 9 km távolságban fut, Budapest pedig 78 km, 55 perces autóútra található.
A középkori utak nyomvonalán halad a községet átszelő út, mely Székesfehérvárt, Sárszentmihályt, Sárkeszit, Nádasdladányt, Veszprémmel és Várpalotával köti össze.
A térség vizekben gazdag, a Sárvíz, a Nádorcsatorna és a Malomcsatorna vizei a Sió csatornán keresztül ömlenek a Dunába. A fekete mezőségi talaj kiválóan alkalmas gabona és kapásnövények termesztésére, és kedvez az állattartásnak. A Sárrét gazdag madár és állat világában megtalálható a szürke és vörösgém, a kócsag, fácán, fogoly, teknősbéka, nyúl, őz, és a vaddisznó.
A falu népessége mintegy 3000 fő.
A település fejlett infrastruktúrája támogatja a falusi nyugalmat és városi kényelmet ötvöző életmód kialakítását. Különböző üzletek, postahivatal és gyógyszertár, benzinkút szolgálja ki a lakókat. A faluban bölcsőde, óvoda, általános iskola, közösségi ház működik. Az egészségügyi ellátás keretében orvosi, gyermekorvosi és fogorvosi rendelő látogatható.
Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban tervezhető.
Irányár: 36. m Ft
Érd: +36/20/380-1455
Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. A vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához egyedülálló hitelkonstrukciók érhetők el. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el díjmentes tanácsadásunkra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Pál Imréné Magdi irodavezető
Pál Imréné Magdi irodavezető

Képek az ingatlanról