Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 65 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 73 m2
Telek terület 1460 m2
Szobák száma 2
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa gáz/cirkó
Építés éve 2000
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 1
Extrák Kitűnő állapot, 2 db garázs az udvaron, csendes környék, riasztóberendezés, saját kútról működő öntözőrendszer kiépítve
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Ha nem akar az ingatlan megvásárlását követően azonnal épület felújítással kezdeni, akkor Székesfehérvár egyik közkedvelt részén, a Feketehegyen megvételre kínálunk egy rendezett elő- és hátsó kerttel rendelkező, igényesen kialakított ács/kőművesmester által épített gyönyörű, könnyűszerkezetes családi házat.
A könnyűszerkezetes ház nagy kultúrára tekint vissza, nem csak a tengerentúlon, hanem Európában is, hiszen pl. Norvégiában is több száz éves, mai megnevezéssel élve könnyűszerkezetes házak állnak (Hansa- házak). Tehát az a félelem, hogy csupán „rövidtávú” befektetés, alaptalan. Megjelenését tekintve nem tér el a hagyományos szerkezetű házaktól, szigetelését tekintve sem marad alul a téglaházakhoz képest, sőt megközelíti a passzívház minősítést.

A családi ház önálló életet kezdő fiatalok valamint kis családosok rövid illetve hosszútávú élethelyzetének megoldására is megfelelő feltételeket biztosíthat.
A ház egy 2000-ben épült, 2010-ben és 2021-ben átalakított és teljesen felújított, kétlakásos társasház utcafronthoz közelebbi lakrésze, a hozzá tartozó udvar és kertrésszel. Az épület összes helyisége D-DNY-i fekvésű, melynek köszönhetően nagyon világosak a belsőterek. Az ingatlan teljesen közművesített, csendes, családias környezetben helyezkedik el. A közelben posta, orvosi rendelő, buszmegálló található.
A ház egy szintes, bruttó alapterülete 73 m2. Az ingatlanhoz tartozik a társasház mögött, a kert felőli részen elhelyezkedő kettő garázs, az egyik 45 m2 (két-beállós), a másik 17 m2, valamint egy 6 m2-es pince.
A fedett teraszból nyílik egy amerikai konyhás nappali (konyha + étkező 14,02 m2, nappali 17 m2). A nappaliból pedig egy 15,78 m2-es szoba és egy 11 m2-es szoba. A nappali és a szobák között helyezkedik el egy 1,47 m2-es előtér, egy 1,6 m2 mosdó-WC, valamint egy 5,56 m2-es minőségi sarokkáddal, zuhanyfülkével és mosdókagylóval felszerelt fürdőszoba.
A terasz járólappal, a többi helyiség jó minőségű szalagparkettával van burkolva, az épület önálló riasztórendszerrel rendelkezik. Az udvarra a be- és kilépést, távvezérléssel működtetett, elektromos kapu teszi lehetővé.
A telek területe 1460 m2, igényesen kialakított, gondozott előkerttel és kerttel rendelkezik, melynek öntözéséről automata esőztetőberendezés gondoskodik. A vizet, központi vízellátó rendszertől független, önálló fúrt kút biztosítja.
Az ingatlan tehermentes, megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Irányár: 65. 000 000 Ft.
Elérhetőség: +36202932029
Az Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Energetikai tanúsítvány elkészítésében segítünk. Egyedülálló hitelkonstrukciók, a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához elérhetők. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról