Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 112 mFt
Kategória Új építésű
Alapterület 151 m2
Telek terület 2671 m2
Szobák száma 5
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa padlófűtés
Építés éve 2022
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 1
Extrák napelem, padlófűtés, gardrób, duplakomfort, garázs, terasz
Ügyintéző dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Részletes leírás

Székesfehérvár csendes, hangulatos kertvárosában, Feketehegyen kínálunk megvételre egy 2022 nyarán átadásra tervezett, új építésű, egyszintes 150 m2-es családi házat.
Elhelyezkedés:
A hosszú, 2671 m2-es telken egymás mögött három különálló családi ház épül. A házak között mintegy 20 m-es udvarrész, és a garázs helyezkedik el. A házak mellett kocsibeálló fut végig. Az első A jelű, és az utolsó C jelű ház közül választhat a vevő.
A városrész infrastruktúrája kedvező. Az ingatlan helyi járatos autóbuszokkal könnyen elérhető. Óvodai, általános iskolai (1-4. évfolyam) ellátás, szupermarket, pékség, cukrászda működik a városrészben. A Belváros távolsága 5 km, gépkocsival 8 perc.

A ház fő jellemzői:
­ előtér 0,91 m2
­ előszoba 15,58 m2
­ szoba I. 13,08 m2
­ szoba II. 12,90 m2
­ szoba III. 10,06 m2
­ szoba IV. 12,21 m2
­ nappali 46,69 m2
­ konyha 9,27 m2
­ gardrób 7,20 m2
­ WC 1,50 m2
­ fürdő 6,40 m2
­ fürdő-WC 7,80 m2
­ kamra 7,50 m2
Összesen 151,1m2

terasz 12,82 m2
garázs 33,57 m2


A teraszra nyíló konyha, a tágas nappali, a duplakomfort és az ötletesen elhelyezett szobák kiváló lehetőséget biztosítanak a nagycsaládok számára is. Több generáció együttélésekor nagyon hasznos megoldás lehet a nappaliból nyíló, elkülönült élettér szobával, gardróbbal és fürdőszobával.
A falazat 30 cm tégla, 15 cm hőszigeteléssel. A válaszfalak fémmel, hangszigetelő anyaggal és gipszkartonnal szereltek. Az ár a légkondicionáló és riasztó berendezés előkészítését magában foglalja.
Az ablakok műanyagok, 3 rétegű hőszigetelt üveggel. A nappaliból 220 cm x 240 cm-es toló-emelő ajtó vezet a teraszra.

A belső burkolatok, falszínek, szaniter berendezések kiválasztására az új tulajdonosnak - a kivitelező által meghatározott összeghatár keretén belül – van lehetősége.
A lakás vételára tartalmazza a csaptelepeket, az elektromos szerelvényeket. A vételár nem tartalmazza a konyhabútort és a lámpatestek költségét.
A fűtés villamos árammal működik, az áramot a napelemek biztosítják. A hőleadás padlófűtéssel és fali panelekkel történik.
A garázs két autó számára, motoros ajtóval kerül kialakításra.
A padlás funkciója esztétikai, illetve hőszigetelés, felülete nem járható.


Irányár: 112. mFt
Érdeklődni: +36 20 278 6229
Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne az ingatlanról, kérem, keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech Ingatlanirodában.
Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. A vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához egyedülálló hitel konstrukciók érhetők el. A lakás megvásárlásához CSOK és Zöldhitel vehető igénybe! Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens
dr. Dubicz Katalin ingatlanreferens

Képek az ingatlanról