Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Székesfehérvár (Fejér megye)
Ár 112 mFt
Kategória Új építésű
Alapterület 151 m2
Telek terület 2671 m2
Szobák száma 5
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa padlófűtés
Építés éve 2022
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 1
Extrák napelem, padlófűtés, gardrób, duplakomfort, garázs, terasz
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Székesfehérvár csendes, hangulatos kertvárosában, Feketehegyen kínálunk megvételre egy 2022 nyarán átadásra tervezett, új építésű, egyszintes 150 m2-es családi házat.
Elhelyezkedés:
A hosszú, 2671 m2-es telken egymás mögött három különálló családi ház épül. A házak között mintegy 20 m-es udvarrész, és a garázs helyezkedik el. A házak mellett kocsibeálló fut végig. Az első A jelű, és az utolsó C jelű ház közül választhat a vevő.
A városrész infrastruktúrája kedvező. Az ingatlan helyi járatos autóbuszokkal könnyen elérhető. Óvodai, általános iskolai (1-4. évfolyam) ellátás, szupermarket, pékség, cukrászda működik a városrészben. A Belváros távolsága 5 km, gépkocsival 8 perc.

A ház fő jellemzői:
­ előtér 0,91 m2
­ előszoba 15,58 m2
­ szoba I. 13,08 m2
­ szoba II. 12,90 m2
­ szoba III. 10,06 m2
­ szoba IV. 12,21 m2
­ nappali 46,69 m2
­ konyha 9,27 m2
­ gardrób 7,20 m2
­ WC 1,50 m2
­ fürdő 6,40 m2
­ fürdő-WC 7,80 m2
­ kamra 7,50 m2
Összesen 151,1m2

terasz 12,82 m2
garázs 33,57 m2


A teraszra nyíló konyha, a tágas nappali, a duplakomfort és az ötletesen elhelyezett szobák kiváló lehetőséget biztosítanak a nagycsaládok számára is. Több generáció együttélésekor nagyon hasznos megoldás lehet a nappaliból nyíló, elkülönült élettér szobával, gardróbbal és fürdőszobával.
A falazat 30 cm tégla, 15 cm hőszigeteléssel. A válaszfalak fémmel, hangszigetelő anyaggal és gipszkartonnal szereltek. Az ár a légkondicionáló és riasztó berendezés előkészítését magában foglalja.
Az ablakok műanyagok, 3 rétegű hőszigetelt üveggel. A nappaliból 220 cm x 240 cm-es toló-emelő ajtó vezet a teraszra.

A belső burkolatok, falszínek, szaniter berendezések kiválasztására az új tulajdonosnak - a kivitelező által meghatározott összeghatár keretén belül – van lehetősége.
A lakás vételára tartalmazza a csaptelepeket, az elektromos szerelvényeket. A vételár nem tartalmazza a konyhabútort és a lámpatestek költségét.
A fűtés villamos árammal működik, az áramot a napelemek biztosítják. A hőleadás padlófűtéssel és fali panelekkel történik.
A garázs két autó számára, motoros ajtóval kerül kialakításra.
A padlás funkciója esztétikai, illetve hőszigetelés, felülete nem járható.


Irányár: 112. mFt
Érdeklődni: +36 20 293 2029
Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne az ingatlanról, kérem, keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech Ingatlanirodában.
Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. A vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához egyedülálló hitel konstrukciók érhetők el. A lakás megvásárlásához CSOK és Zöldhitel vehető igénybe! Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról