Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Vértesacsa (Fejér megye)
Ár 16 mFt
Kategória Telek
Alapterület Nincs megadva
Telek terület 2712 m2
Szobák száma Nincs megadva
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa Nincs megadva
Építés éve Nincs megadva
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák csodálatos környezet, aszfaltos út, csendes környezet, faluközpont a közelben,
Ügyintéző Pál Imréné Magdi irodavezető

Részletes leírás

Vértesacsán, Székesfehérvártól 24 km-re, eladó 2712 m2-es, hosszú telek.
Utcafrontja 20.6 m, a telek hossza 141.2 m.
Lf-1-es övezeti besorolású, beépíthetősége 30 %. Közművek az utcában. Legkisebb kötelező zöldfelületi mértéke 40%, legnagyobb megengedett építménymagassága 4,5 m.
Aszfaltos úton közelíthető meg. Jelenleg is gondozott terület.
A közelben iskola, óvoda, buszmegálló.
I.ár: 16. m Ft
Érd: 20/380-1455
Vértesacsa elhelyezkedése:
Vértesacsa a Vértes és a Velencei-hegység között fekszik, a Vértes keleti oldalán, a Lovasberényi-hát dombokkal-völgyekkel szabdalt kistájában. A település hosszan elnyúló völgyekkel tagolt, melyeket alacsony és keskeny lösz borította dombtetők választanak el. Itt a Mezőföld északi részén a Vértesacsai-völgyben fekszik a falu tengerszint felett 161 méteren. A környező dombok átlagosan 180-200m körüliek. Vértesacsa a kedvező földrajzi elhelyezkedése mellett része a Velencei-tó – Vértes kiemelt üdülőkörzetnek.
Viszonylag kedvező közlekedés-földrajzi pozícióban is van Vértesacsa, annak ellenére, hogy csak egy észak-déli irányú megközelíthetősége van a 811. sz. főúton keresztül. Aránylag közel van Székesfehérvár, Budapest logisztikai folyosói, az M1 és M7 autópálya is.
Jelenleg 1789 lakosa van a községnek, de egyre több a hétvégi ház tulajdonos a szőlőhegyen és a faluban. Az itt nyaralókat és a kirándulókat a hamisítatlan falusi hangulat, a falusi hagyományok megismerése, a dimbes-dombos, völgyes, erdős táj, a vadregényes környezetű horgásztó, a szőlőhegy, a csend és nyugalom csábította, vonzza ma ide.

Megtalálta a megfelelő ingatlant? Banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!
Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Pál Imréné Magdi irodavezető
Pál Imréné Magdi irodavezető

Képek az ingatlanról