Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Pázmánd (Fejér megye)
Ár 16.5 mFt
Kategória Sorház
Alapterület 72 m2
Telek terület 194 m2
Szobák száma 2
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa Vegyestüzelésű kandalló
Építés éve 1940
Lift/Felvonó 1
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei 1
Extrák Természetközeli elhelyezkedés, villany és víz van, a ciszterna ki van építve, jól megközelíthető
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Budapest központjától 45,5 km-re, Pázmánd község külterületén, megvételre kínálunk, „Budapest-Balaton kerékpárút” mellett elhelyezkedő, sorházi lakást.

Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, de különösen a természet közepén való elhelyezkedése miatt, nyaralóként is megfelelő lehetőséget biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra. Befektetésként: a kerékpárút és Velencei-hegység közelsége lehetőséget biztosít kerékpározók, természetjárók, vízi- és lovas sportokat, valamint horgászatot kedvelők részére pihenőként illetve szálláshelyként való üzemeltetésre.

A sorház az 1940-es években épült, amelyben jelenleg 10 lakás található.
A lakásban 2018-ban felújítás történt, amely magába foglalta az elektromos rendszer cseréjét, valamint érintette a fürdőszobát és a konyhát.
A lakás egy szintes, nettó alapterülete 72,3 m2, amely 194 m2 telken helyezkedik el.

A lakás, az alábbi helyiségeket foglalja magába:
- szoba (20 m2): - 1 db
- szoba (20 m2): - 1 db
- étkező (12 m2): - 1 db
- fürdőszoba WC-vel (8 m2): - 1 db
- konyha kamrával (12 m2): - 1 db
Az ingatlan az alábbi melléképülettel rendelkezik:
- nyári konyha (15 m2): - 1 db

A ház beton alappal rendelkezik, falazata kisméretű tömör agyagtégla, a téglafal vastagsága 38 cm (+ a vakolat 2,5 cm). A padlás fa födém, döngölt agyagszigeteléssel. A mennyezet farostlemezzel borított. A lakás 2 bejárattal rendelkezik.
A szobák belső falai tapétával rendelkeznek, a konyha- az étkező- és a fürdőszoba falai festettek, egy szoba hajópadló-, egy szoba műpadló-, a többi helyiség járólap burkolatot kapott.
A lakás melegének biztosítására jelenleg több lehetőség áll rendelkezésre, van vegyestüzelésű kandalló, elektromos radiátor, olaj kályha és teatűzhely.
A melegvizet villanybojler biztosítja.
Az udvar igény szerint alakítható, alkalmas lehet földfelszíni medence elhelyezésére is.
Az ingatlan művelési ág alól kivett, lakóház és udvar besorolású, ezért a vásárlást követően azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan tehermentes, a vásárlást követően azonnal beköltözhető.

A településről:
Pázmánd és környéke már ősidők óta lakott helynek számít, amit a területén feltárt kora, vaskorból származó temető leletei, s az itt átmenő római hadi út, és római kori település nyomai is bizonyítanak.
Pázmánd, Fejér megye közepén, a Velencei-hegység keleti nyúlványai alatt, a Gárdonyi járásban fekvő település. A településtől, az M7-es autópálya 3,6 km, Székesfehérvár 26 km, Velencei-tó 8,4 km, Csákvár 23 km, Érd 31,8 km távolságra található. A Budapest-Balaton kerékpár útvonal közvetlenül a Pázmándi János tanya mellett halad el.

I.ár: 16 500 000 Ft.

Érdeklőni: +36202932029

Amennyiben bővebb tájékoztatást, vagy személyes megtekintést szeretne az ingatlanról, kérem keressen fel egy előre egyeztetett időpontban, a székesfehérvári Home Tech ingatlanirodában.
Az Irodánk ingyenes, banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Egyedülálló ingyenes hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához elérhetők. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról