Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Pusztaszabolcs (Fejér megye)
Ár 20 mFt
Kategória Családi ház
Alapterület 100 m2
Telek terület 1011 m2
Szobák száma 2
Félszobák száma Nincs megadva
Fűtés típusa egyéb
Építés éve 1945
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák Nincs megadva
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

100 nm-es, téglaépítésű családiházat kínálunk megvételre Pusztaszabolcs központjában.

Az ingatlanban két külön nyíló szoba, főzőfülke, étkező, fürdőszoba és egy előtér került kialakításra. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, az elektromos rendszer teljes felújítása 2014-ben megtörtént.
Műszakilag a ház stabil alapokon áll, a falak nem vizesek, nincs süllyedés, nincs repedés, az épület felújításra szorul (ez a ház árában is megjelenik)! A felújítás számtalan lehetőséget, igény szerinti átalakítást tesz lehetővé.
A telek mérete 1400 nm, teljesen körbekerített. A kertben gyümölcsfák találhatóak. A kert alkalmas kisállattenyésztésre és kertészkedésre is. Az udvaron egy betonozott rész áll rendelkezésre, a nyári hőséget enyhítő medence üzemeltetésére. A kertészkedéshez és a medence feltöltéséhez a vizet, 12 kútgyűrű mélységű, bőséges vízmennyiséggel rendelkező ásott kút biztosítja.
Olcsóbb családi ház csere értékegyeztetéssel, Fejér-, Tolna-, Baranya-, Somogy-, Zala- illetve Vas megyében érdekel.
Az ingatlan infrastruktúrája tökéletes, kereskedelmi egységek, közintézmények, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő 20 m-en belül megtalálható.

Pusztaszabolcs város, Fejér megye keleti részén, a Dunaújvárosi járásban található. Fontos vasúti csomópont.
Budapest 50, a megye két megyei jogú városa közül Székesfehérvár 35, Dunaújváros pedig 30 kilométerre fekszik a településtől. A várostól nagyjából 10–10 kilométerre található a Velencei-tó, illetve a Duna.
A szolgáltatási szektor minden területre kiterjed. Panzió, cukrászdák, posta, bank, fodrász és kozmetikus üzletek, testépítő szalonok, kiskereskedelmi egységek és természetgyógyász működik itt.
A munkanélküliségi ráta alacsony. A lakosság egy része a környező városokban (Százhalombatta, Dunaújváros, Székesfehérvár, Budapest) keres munkát.

Megtalálta a megfelelő ingatlant? Bank semleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. Egyedülálló, díjmentes hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról