Visszalépés az előző lapra

Ingatlan

Eladó
Helyiség Fehérvárcsurgó (Fejér megye)
Ár 5.2 mFt
Kategória Zártkerti ingatlan
Alapterület 30 m2
Telek terület 891 m2
Szobák száma Nincs megadva
Félszobák száma 2
Fűtés típusa Nincs megadva
Építés éve 1975
Lift/Felvonó Nincs megadva
Emeletek száma Nincs megadva
Épület szintjei Nincs megadva
Extrák Pince
Ügyintéző Hajzer Miklós ingatlanreferens

Részletes leírás

Eladásra kínálok Fehérvárcsurgón egy 30 nm alapterületű, 2 félszobás, könnyűszerkezetes, hullámpalával fedett gazdasági épületet, 755 nm-es hétvégi házas területen. A kis házban található két kis szoba, étkező, konyha és fürdőszoba.
A területhez tartozik még kétszer 68 nm-es önálló helyrajzi számmal rendelkező hétvégi házas terület, jelenleg erdősített telek. A ház teljesen alá pincézett, a villany bevezetésre került, víz a telken belülre bevezetve, szennyvíztároló kiépítve .
Fűtési lehetőség jelenleg nincs. Sajnos a ház teljes felújításra szorul. A telken jelenleg nincs mezőgazdasági tevékenység. A terület alkalmas szőlő, szeder, málna, ribizli vagy gyümölcs termesztésére.

Az ingatlanra vonatkozó beépíthetőség 20 %, a megengedett legnagyobb beépítési magasság 6 m, a legkisebb zöldfelület 60%.
Az ingatlan földes útról közelíthető meg.
Az ingatlan tehermentes, a vásárlást követően azonnal beköltözhető.
Megtekintés, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

I.ár: 5 200 000 Ft.
Érd: +3620/293-2029

Fehérvárcsurgó, Fejér megye északnyugati részén, a 81-es főút, a Móri-víz és a Gaja-patak mellett, a Vértes-Velencei hegyvidékhez tartozó Móri-árokban található, regényes, szép vidék. Lakossága közel 2000 fő.
Székesfehérvár 13 kilométer, Mór 11 kilométer távolságra található.
A település mellett található a Fehérvárcsurgói-víztározó, amely vízterülete átlag 140 ha körül mozog. Hasznosítási feladatai közé tartozok a horgászat, a sporthorgászat és a strandolási lehetőség is. Helyi horgászrekordok: pony 38 kg., süllő 7 kg., csuka 8.kg., amur 23 kg., harcsa 102 kg.

Az Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Energetikai tanúsítvány elkészítésében segítünk. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Kapcsolat

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Hajzer Miklós ingatlanreferens
Hajzer Miklós ingatlanreferens

Képek az ingatlanról