Vissza a kezdőlapra

Bemutatkozás

Cégcsoportunk 2015-ben alakult, tevékenységi köreinket folyamatosan bővítjük, piaci igényekhez igazítjuk.

Akik eldöntik, hogy eladják az otthonukat, vagy új otthont vásárolnak, azok számára ez izgalmas kihívás. Megható látni adásvételi szerződéskötéskor az ügyfelek arcát, amikor rájönnek, ez most valóban megtörténik. Elérkeztek életük új szakaszához. A változás megkezdődött…
A legbüszkébbek mégis arra vagyunk, hogy ezt oly módon tesszük meg, hogy soha nem szakad meg a személyes kapcsolat az ügyfelekkel.
A minőségi szolgáltatás elkötelezett hívei vagyunk. Sikerünk alapja, hogy határozottak és kellemetlenül alaposak vagyunk. Bizony a részletekig odafigyelő. Nem ismerjük azt a szót, hogy lehetetlen.

A Home Tech Ingatlaniroda olyan ingatlanközvetítő szakemberek csoportja, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb típusú ingatlanok eladása és az ezzel kapcsolatos ügyek kezelése terén. Kollégáim több éves közvetítői tapasztalattal rendelkeznek. Empátiával fordulnak ügyfeleink felé. Számunkra minden ügyfél, minden egyes ingatlan fontos és mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb eredményt érjünk el az általunk közvetített adásvételek során. Mi csak olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik teljes mértékben magukévá tették ezt a szemléletmódot és ez a munkájukban is hiánytalanul megmutatkozik.

A csapat tagjai mindannyian válogatottan jó értékesítők. Tudják mit csinálnak, érzik hogyan kell segíteni az ügyfelet, értik, mire kell odafigyelniük. Akik mellettünk döntöttek, a folyamat végén sokkal elégedettebbek, mint amire eredetileg számítottak.

Ügyfeleink Igénye alapján ingatlanértékesítés minden lépésében tudunk segíteni, legyen szó az értékbecslésről, az értékesítési stratégia kialakításáról, home stagingről, adásvételi szerződésről komplett koordinálásáról vagy akár a költözésről.

Teljes ügyviteli csomag

  • Előkészített személyreszabott konzultáció
  • Értékmeghatározás
  • Stratégia közös kialakítása
  • Profi fotós és egyéb célszerű eszközök (drón, 3D)
  • Alaprajz, látványterv, tulajdonilap, szakszerű szövegírás
  • Hirdetés, széleskörű marketing
  • Szakszerű folyamatmenedzsment, ügyfélkezelés
  • Bemutatók, tárgyalások, áralku, írásos-biztosított ajánlat
  • Szerződés előkészítés az ügyvéddel
  • Birtokba adás

Teljes körű ügyintézéssel tudjuk vállalni az ingatlan piacon keresett és kínált ingatlanok közvetítését.

Viszont nem törekszünk a tucat, a mennyiség alapú ingatlanközvetítésre. Korlátozott számú ingatlannal és ügyféllel foglalkozunk, nálunk a minőség a fontos. Nem címkiadó iroda vagyunk, ügyfeleinket minden alkalommal kísérjük. Előre megbeszélt időpontban mutatjuk az ingatlanokat, még hétvégén is.

Ingatlanpiacon nem versenyzünk senkivel, megpróbálunk csak „jók” lenni.

Ha változtatna, eladni készül ingatlanát, vagy érdeklődik valamelyik otthonunk iránt, akár csak reális információt szeretne kapni a piacról, hívjon minket!
A hét minden napján nyitva vagyunk, mindig elérhetőek vagyunk, és készségesen állunk a rendelkezésükre, a legteljesebb diszkréció mellett.
Minden általunk kezelt egyedi megbízás olyan megkülönböztetett figyelmet kap, amelynek segítségével az ingatlan, a piacon elérhető legmagasabb áron kerülhet értékesítésre, értékcsökkentő tényezők nélkül.

Családias hangulatú irodánkban fogadjuk ügyfeleinket Székesfehérváron a Budai út 30. szám alatt.

Adja el ingatlanát buktatók nélkül, az ön igényeire szabva, gyorsan, költséghatékonyan!

Ha Önnek fontos a biztonság, a korrektség, a közvetlenség -- keressen bennünket.